OP arvo-osuustili

Tältä näyttää OP arvo-osuustili. OP:n android matkapuhelin sovelluksessa. Ylhäällä on mahdollista valita omaisuus-, kehitys ja tapahtumat välilehdet.

Omaisuus välilehdessä näkyy sijoitettu ominaisuus kokonaisuudessa. Sitten vihreällä näkyy jos tilanne on tällä hetkellä positiivinen ja punaisena jos tilanne on negatiivinen. Tässä tapauksessa on tuottanut sijoitukset +38,70e ja prosenteissa se on 2,43%. Tässä kuvassa ei näy se että orion A osake on tällä hetkellä jonnin verran miinuksella mutta sieltä irtosi pari päivää sitten osingot.

Sitten alimmaisena näkyy yritykset joihin on on sijoitettu ja H.hinta = hankinta hinta ja M.hinta on tämän hetken myyntihinta ja näiden erotus näkyy oikealla vihreänä, jos on positiivinen tilanne. Luku näkyy punaisena jos on negatiivinen lukema. Negatiivinen lukema tarkoittaa luonnollisesti hävittyä omaisuutta tällä hetkellä. Aika on ystäväsi ja pörssi kurssien heilunta on normaalia. Pitkällä aikavälillä yleensä pörssi kurssit on nousseet keskimäärin. Mutta aina on mahdollisuus siihen menettää omaisuutensa.

Siksi pitää hajauttaa niin ajallisesti, maantieteellisesti ja toimialoittainkin. Mutta tästä lisää eri postsuksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *